SAMENWERKEN MET ONS?

Wordt jij ook zo foxwild van onze producten? Samenwerken kan altijd en is zo gepiept. We krijgen regelmatig verzoeken voor samenwerking om onze producten meer onder de neus van vinyl enthousiast  te krijgen. Uit zo’n verzoek halen wij alleen maar positieve energie!

Wij staan met name open voor samenwerking op het gebied van: nieuw verkooppunten van De List Vinyl producten;  influencer marketing; andere marketing samenwerkingen en wederzijdse back linking via de blogsectie.

Nieuwe verkooppunt

Stel, je hebt een vinyl, interieur of decoratie winkel en denkt: ”Meine liebe, ik moet de LP lijst opnemen in mijn nieuwe product catalogus”. Doen! Lijkt je dit ook vet en ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Bericht ons dan via dit contact form met als onderwerp ‘Samenwerking’. Laat ons vooral weten wat voor soort samenwerking je voor je ziet. We komen A$AP bij je terug. 

Influencer Marketing & andere samenwerkingen

Ben je een social media influencer, een vinyl fanaat en heb je op de achtergrond van je setting nog ruimte op de muur voor een LP lijst? Dan ben je bij het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar een manier waarop we onze LP lijsten onder de aandacht kunnen krijgen. Stuur ons een bericht via dit contact form en we bespreken de details van de samenwerking.

Back linking via blogsectie

Heb je een dikke blog geschreven waar een mooi haakje naar ‘LP ophangen’, ‘vinyl aan de muur’,  ‘LP lijsten’ of andere vinyl gerelateerde onderwerpen aan zit? Dan ben je bij ons op het goede adres. Mogelijk kunnen wij op onze beurt ook een blog aan jou wijden! 

Tot horens, yaw’ll!