Retourneren

Is de List toch niet wat jij vooraf had beraamd? Jammer, dat kan de beste overkomen. Het retourneren van een LP lijst is eenvoudig door de retourknop in de Track&Trace mail te gebruiken. Wij krijgen automatisch een bericht dat jouw retour naar ons onderweg is! Onderstaande punten zijn van toepassing op een retourzending.

Je kan ook zelf ons laten weten dat jij het product wilt retourneren. Lees daarvoor de onderstaande strategie:

Stap 1.1 Je hebt tot 14 dagen na ontvangst om jouw bestelling te annuleren. Dit kan via info@delistvinyl.com onder vermelding van je naam, adres, ordernummer.  Je hoeft hiervoor geen reden op te geven, maar liever wel natuurlijk! Dan leren wij er nog iets van.

Stap 1.2 Wij sturen je een bevestigingsmail met een barcode en zendlabel. Hiermee kun je het product terug sturen bij een PostNL punt.

Stap 1.3 Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je LP lijst daadwerkelijk retour te sturen. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening à €7,45 per pakket.

Stap 1.4 Zodra wij het product ontvangen hebben, storten we het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst. We gebruiken het rekeningnummer waarmee de bestelling geplaatst is.

Onze voorwaarde is dat het product in goede orde retour is ontvangen. Mocht de LP wissellijst meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

Het is dus maar één stap, appeltje eitje. Uiteraard is deze pagina overbodig en wensen we je veel bekijks met jouw LP lijst.