Dear vinyl

Dear Vinyl ademt vinylplaten. Vader en zoon hebben hun passie voor muziek omgezet in de perfecte webshop voor vinylplaten. Persoonlijk met en voor de klant, een mooi verhaal van twee liefhebbers, een breed aanbod en een veilige en snelle levering van de vinylplaten. Alles wat een vinylverzamelaar als jij mag wensen van een platenwinkel vind je bij Dear Vinyl. Ja, zelfs voor de verkoop van jouw platen. Ze zijn bij Dear Vinyl in goede handen. Vanuit België weet Dear Vinyl met mooie acties de vinyl liefhebbers op hun wenken te bedienen.

Kortingscode

We zijn blij en trots met partners als Dear Vinyl. En om dat te vieren mogen wij een korting aanbieden voor jouw eerste bestelling bij Dear Vinyl. Ontvang direct een 10% op jouw eerste aankoop bij Dear Vinyl door de kortingscode toe te passen: DeListVinyl10

De code is vrijblijvend om kennis te maken met deze webshop. Als je hier eenmaal bent geweest wil je niets anders. Beloofd!

Check het verhaal achter Dear Vinyl en hun mooie aanbod van nieuwe en 2e hands vinylplaten. En als je er toch bent, gebruik de kortingscode!