PARTNER WORDEN?

Word jij ook zo warm van onze producten? Een partnerschap kan in veel vormen, net wat jij wilt! Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje te sturen! 

Wij staan met name open voor samenwerking op het gebied van: nieuw verkooppunten van onze producten;  influencer marketing; andere marketing partnerschappen en wederzijdse back linking.

Verkoper worden

Stel, je hebt een vinyl(web)shop, interieur of decoratie winkel en denkt: ”Meine liebe, ik moet de LP lijst opnemen in mijn nieuwe product catalogus”. Doen!

Bericht ons dan via het onderstaande contactformulier met als onderwerp ‘Samenwerking’. Laat ons vooral weten wat voor soort samenwerking je voor je ziet. We komen A$AP bij je terug!

Influencer Marketing & andere partners

Je hebt een vinylwinkel en wilt jouw klanten trakteren op onze producten. Wij staan daar altijd voor open. Schroom niet om met ons in contact te komen!

Ben je een social media influencer, een vinyl fanaat en heb je op de achtergrond van je setting nog ruimte op de muur voor onze producten? Dan ben je bij het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar een manier waarop we onze producten onder de aandacht te brengen. Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en we bespreken de details van de samenwerking.

Backlinking

Heb je een dikke blog geschreven waar een mooi haakje naar ‘LP ophangen’, ‘vinyl aan de muur’,  ‘LP lijsten’ of andere vinyl gerelateerde onderwerpen aan zit? Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij kunnen op onze beurt ook een blog aan jou wijden! 

Tot horens!