Over ons & Contact

“Genoeg over mij, laten we het hebben over mij”

Muziek maakt wie je bent. Wij geloven dat muziek een plaats in het interieur verdient. Een stijlvolle ode aan de artiest, het album en aan jezelf.

De List Vinyl is het resultaat van Jens en Melvin: twee broers met passie voor muziek. Vanuit Aalten, een gezellig dorp diep in de Achterhoek, maakt De List Vinyl het mogelijk dat jij kan laten zien wat je luistert.

De List Vinyl is het merk voor vinylplaten. Onze producten zijn robuust, subtiel en uniek. We ontwerpen en produceren onze producten sinds 2020. De List Vinyl is het eerste Nederlandse bedrijf gespecialiseerd in duurzame houten LP wissellijsten.

Kijkje in de keuken? Volg ons!

Volg ons op Instagram, Facebook of Pinterest voor een kijkje achter de schermen. Zie hoe we onze producten ontwikkelen & promoten en met ons bedrijf bezig zijn. In onze blogs schrijven we updates over het bedrijf en delen we binnengekomen foto’s.

Heb je een vraag, aanbeveling of feedback voor ons? Vul het contact form in en we komen ASAP bij je terug.

Contact ons

Tóch nog een vraag over ons product die niet in de FAQ staat? Wil je met ons samenwerken of heb je een boodschap van een andere orde? Stuur een mail naar: info@delistvinyl.com en we komen ASAP bij je terug.