Frequently asked questions

Het kan voorkomen dat je nog wat vragen hebt over onze producten, de organisatie, of hoe wij dingen aanpakken. Leuk, dank voor je interesse! Wij proberen je een zo compleet mogelijk antwoord te geven hieronder. Mocht één van deze FAQ's nog geen opheldering geven, bericht ons dan via info@delistvinyl.com zodat wij in contact kunnen komen.

Wij hebben ons LP ophangsysteem ontworpen met een vilten bescherming. Hierdoor heeft jouw LP geen direct contact met het bord. De verbinding die de vinylplaat op zijn plek houdt is magnetisch en eenvoudig los te klikken. Het magneetje is stomp waardoor jouw vinylplaat rustig en vrij in onze LP wissellijst hangt!

Vraag raak. Als je een vraag of opmerking hebt die hier niet bij staat, bericht ons dan even via het contactformulier op de Over ons pagina, of mail je vraag direct naar info@delistvinyl.com

Vrijheid. De vinylplaten zijn eenvoudig te verwisselen op de LP houders. Dus je bent flexibel. Ook kan je de hele wand volgooien met de LP houders. Niemand heeft zo’n muur zoals jij, want jij laat zien wat je luistert! We zijn een Nederlands bedrijf dat duurzame alternatieven biedt voor de kunststof import LP lijsten die anderen te koop bieden.

De LP houders zijn te verkrijgen in eiken, zwart en walnoot. Elke kleur is uniek en geeft een ware decoratie-boost aan je de woon- slaap of studeerkamer.

De LP houder is eenvoudig op te hangen door het voorgeboorde gat door de achterkant van de houder. Bij de bestelling worden schroeven en pluggen meegeleverd zodat je niet zelf hoeft te zoeken. Boren in de muur: gebruik de plug. Boren in hout: alléén de schroef is voldoende.

De LP houders zijn gemaakt van Europees eikenhout met een gelakte afwerking. Het hout kent een FSC-keurmerk en een PFEC-certificaat. Lees op de over-ons pagina wat dat precies inhoud! De houders komen uit de werkplaats in de Achterhoek.

Dikke producten, lokaal, duurzaam, mooie gasten.

Nog véél meer. Stay tuned! Laat je e-mail adres achter op de ‘Over ons’ pagina zodat je niks mist.

De List Vinyl biedt de volgende veilige betaalmogelijkheden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontact
  • SEPA overboeking
  • Creditcard
  • Klarna

Als je er niet uit komt, laat het ons weten! We kunnen altijd handmatig de bestelling doorvoeren.

Verzendingen vanaf €100 binnen Nederland zijn gratis. Daaronder betaal je €2,95. Voor meer informatie check onze Verzendpagina.

De bestellingen worden dezelfde- en anders de volgende werkdag op de post gedaan. De bestelling komt binnen twee werkdagen vanaf verzending bij je aan. We maken gebruik van PostNL en versturen je een track-en-trace code per mail. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer je jouw producten ontvangt!

Wanneer je jouw order ontvangt is de LP lijst ingepakt in een kartonnen doos. De lijst is gewikkeld in gerecycled papier ter bescherming. Ook vind je in de doos een handgeschreven ansichtkaart ontvangen met een bedankje, een papieren zakje met het magnetische vosje voor het wandbord en 2 schroeven met plug. Zie ‘’Hoe hang ik een LP lijst op?’’ voor afmetingen om te boren.

De lijst heeft aan de achterzijde vier inkepingen, maar je hebt er maar 2 nodig. Je hangt de lijst op door de inkepingen over de schroeven in de muur te hangen. De afmetingen tussen de horizontale inkepingen van 12 inch LP lijsten zijn 300 mm, en 7 inch LP lijsten 245 mm. Dit is de afmeting waarop er gaatjes moeten worden geboord in de muur.  Er worden de spijkers en pluggen meegeleverd bij de bestelling. De twee extra inkepingen in de LP lijst maken het mogelijk dat je LP lijst zowel links- als rechtsom op kan hangen.

We hebben de 12 inch LP frames ontwikkeld voor de enkele vinylalbums. Dubbele vinylplaten passen er in als je één plaat uit de hoes haalt. Maar wees daarmee voorzichtig en zet geen kracht om beschadiging te voorkomen.

De 7 inch zijn er later bijgekomen op verzoek van jullie. De 7 inch lijsten zijn ontworpen om die éne geweldige single aan de muur te hangen. Beide varianten zijn bedoelt als wanddecoratie, om je favoriete vinyl aan de muur te hangen.

Onze LP lijsten zijn gemaakt van de mens’ favoriete materiaal: hout. De LP lijsten zijn gemaakt van berken multiplex van 18mm dik met een eiken finish en een laklaag. Naturel voor de eiken variant, zwart voor de zwarte. Alle LP lijsten zijn voorzien van een vilten beschermlaag zodat de vinylplaat niet tegen het houten wandbord hangt.

Onze Specials zijn 12 inch LP lijsten – Eik met een ingegraveerd logo van één van de grootste artiesten. We bepalen zelf welk logo op het vierkante stuk van de LP lijst komt. Elke Special heeft een beperkte oplage, dus op = op. Wil je geen enkele Special release missen? Laat je e-mail adres achter op de Special pagina zodat jij er als eerste bij bent.

Nee, je hebt geen account nodig om bij De List Vinyl te bestellen. We houden het graag zo eenvoudig mogelijk. Wel raden we je aan om aan te melden bij onze nieuwsbrief! We houden je op de hoogte met acties en product releases. Wijzelf houden ook niet van spam, dus daar doen we niet aan. Beloofd.

Momenteel zijn de LP lijsten te verkrijgen in de varianten eiken en zwart. Andere kleuren zoals een walnoten variant staan op ons lijstje. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het ons weten via de contactpagina! Mogelijk kom je in aanmerking voor het testen van het prototype.

De LP hoes én vinylplaat krijgen een ere-plek aan de muur. Ook hangt de vinylplaat veilig in de LP wissellijst door het vilten wat de vinylplaat ‘vrij’ hangt. We zijn een Nederlands bedrijf dat duurzame alternatieven biedt voor de kunststof import LP lijsten die andere bedrijven aanbieden.