Misschien vind je hier je antwoord?

Heb je onze website afgespeurd en zijn er nog vragen bij je opgekomen? Wellicht staan ze hier tussen! Nog steeds een onbeantwoorde vraag? stuur ons dan via hier een bericht met contact form en we komen ASAP bij je terug! 

Onze LP lijsten zijn gemaakt van de mens’ favoriete materiaal: hout. De eiken LP lijsten zijn gemaakt van berken multiplex van 18mm dik met een eiken finish. De zwarte lijsten zijn op maat gesneden MDF platen van 18mm. Alle LP lijsten zijn voorzien van een vilten beschermlaag zodat de vinylplaat niet tegen het houten wandbord hangt. Ook zijn alle lijsten geolied zodat ze kunnen shinen bij jou aan de muur.

De lijst heeft aan de achterzijde vier inkepingen. Je hangt de lijst op door de inkepingen over de spijkers in de muur te hangen. De afmetingen tussen de horizontale inkepingen van 12 inch LP lijsten zijn 300 mm, en 7 inch LP lijsten 245 mm. Dit is de afmeting waarop er gaatjes moeten worden geboord in de muur.  Er worden de spijkers en pluggen meegeleverd bij de bestelling. In totaal zijn er vier inkepingen in de LP lijst. Dit, zodat je LP lijst links- als rechtsom opgehangen kan worden.

We hebben de 12 inch LP frames ontwikkeld voor de vinylalbums. De 7 inch zijn er later bijgekomen op verzoek van jullie. De 7 inch lijsten zijn ontworpen om die éne geweldige single aan de muur te hangen. Beide varianten zijn bedoelt als wanddecoratie, om je favoriete vinyl aan de muur te hangen.

Onze Specials zijn 12 inch LP lijsten – Eik met een ingegraveerd logo van één van de grootste bands. We bepalen zelf welk logo op het vierkante stuk van de LP lijst komt. Elke Special heeft een beperkte oplage, dus op = op. Wil je geen enkele Special release missen? Laat je e-mail adres achter op de Special pagina zodat jij er als eerste bij bent.

Wij hebben ons LP ophangsysteem ontworpen met een vilten bescherming. Hierdoor heeft jouw LP geen direct contact met het bord. De verbinding die de vinylplaat op zijn plek houdt is magnetisch en eenvoudig los te klikken. Het magneetje is stomp waardoor jouw vinylplaat rustig en vrij in onze LP wissellijst hangt!

Momenteel zijn de LP lijsten te verkrijgen in de varianten Eiken and Zwart. Andere kleuren zoals een walnoten variant staan op ons lijstje. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het ons weten via de contactpagina! Mogelijk kom je in aanmerking voor het testen van het prototype.

Nee, je hebt geen account nodig om bij De List Vinyl te bestellen. We houden het graag zo eenvoudig mogelijk. Wel raden we je aan om aan te melden bij onze nieuwsbrief! We houden je op de hoogte met acties en product releases. Wijzelf houden ook niet van spam, dus daar doen we niet aan. Beloofd.

Wanneer je jouw order ontvangt is de LP lijst ingepakt in een kartonnen doos. De lijst is ingewikkeld in gerecycled papier ter bescherming tijdens de journey. Ook vind je in de doos een handgeschreven ansichtkaart ontvangen met een bedankje, een papieren zakje met het magnetische vosje voor het wandbord en 2 schroeven met plug. Zie ‘’Hoe hang ik een LP lijst op?’’ voor afmetingen om te boren.

De bestellingen worden dezelfde- en anders de volgende werkdag op de post gedaan. De bestelling komt binnen twee werkdagen vanaf verzending bij je aan. We maken gebruik van PostNL en versturen je een track-en-trace code per mail. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer je jouw LP lijst ontvangt!

Verzendingen vanaf €100 binnen Nederland zijn gratis. Daaronder betaal je €2,95. Voor meer informatie check onze Verzendpagina.

De List Vinyl biedt de volgende veilige betaalmogelijkheden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontact
  • SEPA overboeking
  • Creditcard
  • Klarna

Als je er niet uit komt, laat het ons weten! We kunnen altijd handmatig de bestelling doorvoeren.

Nog véél meer. Stay tuned, you’ll like this. Laat je e-mail adres achter op de ‘Over ons’ pagina zodat je niks mist.

Omdat wij bazen zijn met een goed idee.

Vraag raak. Als je een vraag of opmerking hebt die hier niet bij staat, bericht ons dan even via het contactformulier op de ABOUT US pagina, of mail je vraag direct naar info@delistvinyl.com