LP HOUDER

Met trots introduceren wij onze LP houders: eik, all black and walnoot. Ben je ook meteen verkocht en wil je niet naast de pot pissen? PRE-ORDER (no costs) en ontvang een seintje wanneer de LP houders binnen zijn!

Frame your vinyl records and covers

Klassieke lp LIJST 12 inch – eik

10% korting

The classic record frame has an oak finish. It is oiled to extra enlighten the natural grain. The classic record frame fits every room.

✔ Natural, classic appearance 

✔ Your records are protected by the felt layer

✔ The record frame is suitable for all 12 inch record frames and covers

KLASSIEKE LP LIJST 7 inch – eik

25% korting

The classic record frame specifically for singles. Made from the same material with the exact same finish. 

✔ Natural, classic appearance 

✔ Your records are protected by the felt layer

✔ De LP lijst is geschikt voor alle 7 inch LP’s en hoezen

Uitverkocht

LP LIJST 12 inch – ZWART

Put extra focus on the colors of the record frame with our all black variant. The dark variant is specifically suitable for your special edition, colored record frames and will give a modern twist to your room!

✔ Modern appearance

✔ Your records are protected by the felt layer

✔ The record frame is suitable for all 12 inch record frames and covers

LP LIJST 7 inch – ZWART

25% korting

The black record frame's little brother, specially for singles (7 inch). 

✔ Modern appearance

✔ Your records are protected by the felt layer

✔ De LP lijst is geschikt voor alle 7 inch LP’s en hoezen

connect with #delistvinyl

De 12 inch LP lijst

Impression record frame

The record frame mounts the vinyl record with a small magnetic connection. The vinyl record can be replaced easily and safely, in order to play it. Your vinyl record does touch the board because of the felt protection layer. 

A picture says more.. Check the clip for a better impression of our record frame!

Recent blogposts (dutch)

ONZE LP LIJSTEN

Exclusieve wanddecoratie

Jouw favoriete LP hoes ophangen doe je met de LP wissellijst van De List Vinyl! Een vinylplaat ophangen is eenvoudig met de 12- of 7 inch LP wissellijsten van De List Vinyl. Onze LP houder is gemaakt van hout. Een eerlijk product van Nederlandse kwaliteit. Gewoon wat je gewend bent! Je moet er toch niet aan denken dat jij jouw favoriete LP plaat in een goedkope vinyl frames plaatst? Van kunststof die de halve wereld heeft gezien? Nee, onze our record frames. wordt door vakmensen gemaakt. Omdat wij houten LP houders verkopen is elke LP houder uniek. Wij laten de nerven van de houten wanddecoratie extra naar voren komen doordat we onze our record frames. van een olielaagje voorzien. Met een beetje liefde en geduld, zodat de olie goed kan intrekken en jij een extra mooie LP wissellijst hebt. 

Mounting system

Ons Mounting system beschermt jouw favoriete vinylplaten met de vilten laag. Het vilt voorkomt dat de LP met het houten bord in contact komt. Wij doen er alles aan om onze vinyl frames zo veilig en mooi mogelijk te maken. Het ophangen van jouw LP in onze platenhouder doe je aan het stomp magneetje. Het magneetje gaat precies door het rondje in het midden van jouw vinylplaat. Daarboven klik je eenvoudig het magneetje in het vosje. Zo kan jij de LP eenvoudig and veilig uit de lijst halen om op de platenspeler te leggen. De combinatie van de platenspeler en de platenhouder erboven maakt het plaatje compleet! De LP hoes aan de muur is perfect als ‘wachtrij’ voor de muziek die jij wilt afspelen en uitstralen.

LP lijst

LP lijst and beyond

Een vinyl frames is voor ons de eerste stap in het opzetten van het merk De List Vinyl. Wij zetten nu vooral in op de platenhouder met verschillende kleurvarianten. De 12 inch vinyl record en de 7 inch vinylplaat hebben voorrang tijdens onze reis, maar wij krijgen regelmatig verzoekjes voor specifieke varianten. Wij zijn heel blij met jullie suggesties en schrijven ijverig mee! Tijdens de zomer van 2021 verwachten wij een speciale twist te kunnen geven aan onze LP lijst. De platenhouder gaan wij nog een stapje unieker maken! Wil je niets missen? Dat snappen wij, schrijf je hierboven in voor de nieuwsbrief of blijf onze blogs in de gaten houden!

Mogelijk heb jij een verzoek voor een superspeciale  LP meubel. Nog specialer dan De List Vinyl aanbiedt.. Onwaarschijnlijk, maargoed. Wij een adres voor je: check deze site om in contact te komen met Harm. Harm heeft zijn vak verstaan. 

Platenhouder: in den beginne

Wij krijgen vaak de vraag hoe we op het idee van een eigen platenhouder zijn gekomen. Goede vraag! Soms wordt je wakker en ineens heb je een plan. Dit keer dus over een vinyl frames. Nieuwsgierig? Check onze ‘Over ons’ pagina om meer te leren over het concept van de LP houder.

LP ophangsysteem

Personal gift

Als jij op zoek bent naar een persoonlijk cadeau, iets aparts aan de muur of een unieke houten wanddecoratie, ben je hier goed. Onze platenhouder komt altijd in combinatie met een vinylplaat. Natuurlijk bestaan er andere varianten, maar wie komt nou aan op een housewarming of verjaardag met een kunststoffen cadeau? Precies, niemand. Kies kwaliteit met onze LP houder!

Wat is leuker dan het krijgen van je favoriete artiest of album op een vinylplaat? Het geven van het favoriete album in onze our record frames.! Laat zien dat je iemand echt kent en geef het favoriete album als unieke, persoonlijke  houten decoratie

Click here to see more information on our product page.