Je vinyl (weer) ophangen!

Vinyl ophangen

Yay! Je kan jouw vinyl weer ophangen aan de muur met onze 12 inch eiken LP lijst. Wat een feest! De afgelopen maanden stonden we helaas met lege handen, droog, achter het net gevist. De vinyl frames gingen tijdens de feestdagen als warme broodjes over de toonbank. Veel harder doorheen dan verwacht. We zijn hier natuurlijk ook enorm blij mee. Dank aan jullie voor deze succesvolle periode! Het ons goed dat er veel pre-orders binnenkwamen nadat de 12 inch eiken lijst uitverkocht was. Een extra duwt in de rug en dat er écht animo is voor onze LP lijst wissellijst!

Blijf nog steeds foto’s delen!

We krijgen elke week jullie foto’s van de vinylplaten opgehangen in onze LP lijsten. Parels! Geweldig om te zien en we blijven het vooral aanmoedigen! Eén tip om de puntjes op de i te zetten: maak een complete foto van muziek setting inclusief de vinyllijst, meubels, kastjes, planten of rekjes. Zo zien wij ze het liefst en maakt jouw foto kans om geplaatst te worden op onze Facebook en Instagram accounts. Dat was het!

Nieuw product

We maken het wel spannend, hé? Momenteel zijn we bezig met het produceren van een nieuw product. Ook dit product heeft als doel om vinyl op te hangen aan de muur, maar met een nieuw en subtieler jasje. We houden jullie op de hoogte met updates hierover, en eventuele release datums. In de tussentijd, blijf lekker rondneuzen op onze website!