Housewarming cadeau

Housewarming cadeau

De Housewarming

De uitnodiging voor de housewarming/ verjaardag/ jubileum/ whatever floats your boat verschijnt op je scherm. Een whatsapp-chat wordt aangemaakt: “Housewarming cadeau”. Iedereen houdt zich tot een week voor het housewarming nagenoeg stil. Uiteindelijk richt de rots in de branding zich -wederom- op. Teleurgesteld in de rest regelt ‘de rots’ een cadeau. Of erger: degene met de minste creativiteit neemt ineens het voortouw. Een groep die elkaar al zo lang kent komt met een afgezaagd cadeau. Zowel de ontvanger als de gevers weten: hier had meer ingezeten. Op de housewarming staan jullie collectief te balen. Lauw bier, zure wijn & zachte chips voor jullie. En terecht.

LP lijst steelt de cadeau-show

Een persoonlijk cadeau bedenken kan lastig zijn, juist voor mensen die je langer kent. We doen enkele aannames: je hebt gezamenlijke herinneringen aan artiesten of albums. Door het bezoeken van festivals en concerten, een roadtrip of wereldreis, de onbezorgde periodes óf juist die periode waarin je veel aan elkaar had. Herinneringen die jullie dierbaar zijn, maar zich moeilijk tastbaar laten maken. De List Vinyl biedt jou de kans om te laten zien jullie elkaar langer kennen dan vandaag. Met onze houten wanddecoratie vereeuwig jij die periode. Check hier ons meest verkochte LP lijst en bedenk welk album je mee gaat geven met het cadeau. Ben je opzoek naar écht iets aparts aan de muur? Check dan onze LP lijst – Specials! Met het volgende feest heb jij een housewarming cadeau waar iedereen jaloers op is; een absolute winnaar. Succes met je kledingkeuze-stress, daar kunnen we je niet in helpen. 

Housewarming cadeau
Housewarming cadeau

Een LP wissellijst met bijpassend album. Een echt uniek housewarming cadeau. De succesformule voor elk feestje. Ook als er geen reden is, gewoon omdat het kan! Op zoek naar een winkel die LP’s veilig en snel bij jou thuis bezorgd? Wij raden XXX aan. Nog niet echt rond geneuzeld op de onze website? Kijk dan gerust even rond.