EEN NIEUW JAAR: 2022 🎉

De beste wensen en een fantastisch 2022! Met name voor iedereen die ons merk steunt en onze producten thuis hebben hangen. Zonder jullie steun en feedback zou De List Vinyl niet zijn wat het nu is. Wat 2021 ons heeft gebacht, en waar we komend jaar aan werken lees je hier!

 

Een terugblik

Samenwerking met studenten

2021 was een prachtig jaar voor De List Vinyl. We hebben veel gedaan, zoals een structurele samenwerking met Rijn IJssel in Arnhem. De studenten zijn met onze producten en de fotocamera aan de slag gegaan. Samen hebben we onze LP lijsten beter weer kunnen geven in setting foto’s en productfoto’s van de LP lijst eik en zwart. Een frisse kijk door studenten die wij moesten uitleggen wat uberhaupt een LP was 😉

Nieuwe producten

Daarnaast hebben we nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment: de LP houders Eik, Zwart en Walnoot. De LP houder geeft je de mogelijkheid om jouw favoriete LP hoes eenvoudig aan de muur te hangen. Zo heb je écht iets unieks aan de muur. Deze exclusieve wanddecoratie is zowel Bol.com te verkrijgen als in onze eigen webshop.

Bestaande producten verbeterd

Ook hebben we onze eigen LP lijsten eik en zwart geperfectioneerd. De geoliede finish is vervangen door een laklaag. De laklaak brengt de nerven van het hout naar voren, waardoor de LP lijst tot leven komt! 

Wat er komen gaat

We staan te popelen om alles wat 2022 ons gaat brengen. We hebben al veel gedeeld over onze koers voor de komende 2 tot 5 jaren. Maar onder aan de streep blijft het doel: fantastische unieke producten voor iedereen.

Support your locals 

In 2022 willen we het aantal verkooppunten van onze LP lijst en LP houders uitbreiden. Elke zelfrespecterende en eigentijdse interieur, skate of kledingwinkel moet De List Vinyl verkopen. Tip jou favoriete winkel, zodat ook zij met ons in contact komen! 

 

Iets unieks aan de muur

Verder willen we onze producten blijven perfectioneren en uitbouwen zodat jij jouw favoriete plaat de aandacht krijgt die het verdient. We houden het nog even spannend wat er precies zit aan te komen, maar wij weten zeker dat elke vinyl-liefhebber een vreugdesprongetje doet!

Heb jij een fantastisch idee waar wij mee uit de voeten kunnen, feedback waaraan wij kunnen werken, of gewoon even babbelen over een potentiële samenwerking? Huiver dan niet om te contacten naar: info@delistvinyl.com.

Stay tuned en dank voor jullie support!